МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – HM5EPSV - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – HM5EPSV

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM5EPSV Категорија:

Опис

Опис

Модел HM5EPSV
Моќност s1 9470W
Волти 400V / 50-60Hz
Брзина на обработка 10m/min
Мин. должина на работно парче 100mm
Мин. ширина на работно парче 100mm
Мин. дебелина на работно парче 8mm
Макс. дебелина на работно парче 42mm
Дебелина на раб 0.4-3 mm
Воздушен притисок 6-8bar
Бруто тежина 1090kg
Нето тежина 980kg
Димензии (LWH) 4060x785x1770mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ