МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – HM4EPS - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – HM4EPS

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM4EPS Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM4EPS
Моќност s1 6470w
Волти 400 V / (50-60Hz)
Брзина на обработка 10 m / min
Вкупни димензии 3960 x 1060 x 1560mm
Мин. должина на работно парче 100mm
Мин. ширина на работно парче 100mm
Мин. дебелина на работно парче 8mm
Макс. дебелина на работно парче 42mm
Дебелина на раб 0,4 – 3mm
Воздушен притисок 6-8bar
Бруто тежина 855kg
Нето тежина 850kg
Димензии (LWH) 3.500x750x1.550mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ