МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - HM115EP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – HM115EP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM115EP Категорија:

Опис

Опис

Модел HM115EP
Moќност на мотор 2740W
Димензии на маса 2300x800mm
Брзина на обработка 6.4 m/min
Вкупни димензии 2050x800x1070mm
Мин. должина на работно парче 280mm
Мин. ширина на работно парче 90mm
Мин. дебелина на работно парче 10mm
Maкс. дебелина на работно парче 45mm
Дебелина на раб 0,4-3mm
Ширина на раб 12-48mm
Воздушен притисок 7bar
Работна температура 190-200°C
Бруто тежина 450kg
Нето тежина 400kg
Димензии (LWH) 1690x760x1060mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ