МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ– RK5132 - Radek

МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ– RK5132

ШИФРА: RK5132 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK5132
Капацитет на дупчење 5~32mm
Движење на сврделот 14mm
Сврдел MT4
Брзини на вртење 12
Радиус на ротирачка маса 254mm
Димензии на маса 420x470mm
Димензии на основа 575x430mm
Макс растојание помеѓу сврделот и масата 480mm
Макс растојание помеѓу сврделот и основата 1050mm
Дијаметар на колона Ф92mm
Јачина на мотор 1100w
Тежина 120/125kg
Димензии на пакување 780x600x1700mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ