МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ (МОРТИСЕР) – RK3840T - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ (МОРТИСЕР) – RK3840T

ШИФРА: RK3840T Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Капацитет на длето 6-26mm(1/4″-1″)
Макс. длабочина на дупчење 76mm(3″)
Капацитет на бушилица 3-16mm
Навалување на колоната ±20°
Навалување на таблата ±20°
Длето до маса (максимум) 210mm
Висина 1870mm
Влезен мотор 750(1100)w
Брзина на вретено 1400(2800)rpm
Димензии на пакување  620x560x980mm    127/104kg
500x400x630mm    18/16kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ