МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ (МОРТИСЕР) – RK3840M - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ (МОРТИСЕР) – RK3840M

ШИФРА: RK3840M Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK3840M
Капацитет на длето 6-26 mm
Макс. длабочина 76 mm
Макс. движење на длето 150 mm
Големина на футер за бургија 3-16 mm
Движење напред и позади 100 mm
Движење лево и десно 180 mm
Големина на табелата 500 x 150
Над висина 1850 mm
Мотор 1.1 kw
Брзина на вретено 1400(2800)rpm
Големина на машината и големина на пакувањето Машина: 720 x 620 x 1180 mm 190/212 kgs
Пакување: 470 x 360 x 470 mm 22/20 kgs
Макс. големина на врата 1050 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ