МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ (ТИПЛАРКА) – RK2 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ (ТИПЛАРКА) – RK2

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Максимален дијаметар на дупчење 35mm
Максимална длабочина на дупчење 60mm
Број на бургии 21 x2
Број на вртежи 2800r/min
Моќност на моторот 1.5*2kw
Воздушен притисок 0.6-0.8Mpa
Вкупна големина 1400x1300x1400mm
Големина на пакување 1560x1150x1750mm
Тежина 450kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ