МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ (ТИПЛАРКА) – RK-1 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ (ТИПЛАРКА) – RK-1

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-1 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Moдел RK-1
Макс. дијаметар на дупчење 35mm
Макс. длабочина на дупчење 60mm
Број на бургии 21
Број на вртежи 2800r/min
Моќност 1.5kW
Воздушен притисок 0.6-0.8MPa
Вкупни димензии 2000x1300x1300mm
Димензии на пакување 1560x1150x1340mm
Тежина 350kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ