МАШИНА ЗА БУШЕЊE – RK73034 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊE – RK73034

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK73034 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK73034
Макс. дијаметар на дупчење ∅ 50mm
Макс. работна длабочина 60mm
Глава на вертикална осовина 220-750mm
Број на мотори 3×4
Број на вртежи 2840r/min
Моќност 6kw
Воздушен притисок 0.6-0.8mpa
Димензии 2600х1200х1600mm
Тежина 600kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ