МАШИНА ЗА БУШЕЊE – RK73032 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊE – RK73032

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK73032 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK73032
Макс. дијаметар на дупчење ∅50mm
Макс. работна длабочина 60mm
Вертикална глава на осовина 220-750mm
Број на мотори 3x2pcs
Број на вртежи 2840r/min
Моќност 3kw
Воздушен притисок 0.6-0.8mpa
Димензии 1700x850x1700mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ