МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ - HM21N - Radek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ – HM21N

ШИФРА: HM21N Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM21N
Моќност на мотор s6 2100w
Моќност на мотор s1 1500w
Волти 400V
Димензии на маса 870x550mm
Макс. Дебелина на работно парче 80mm
Брзина на вретено 2840min-1
Потребен воздушен притисок 6-8bar
Број на бургии 21
Растојание меѓу прво-последно вретено 640mm
Максимална длабочина на дупчење 50mm
Нето тежина 341.50kg
Бруто тежина 412kg
Димензии (LWH) 1.050×1.050×1.100mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ