МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ - BS46 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ – BS46

ШИФРА: BS46 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел BS46
Број на бургии 46
Вретена: лево и десно 23 лево –  23 десно
Максимален дијаметар на дупчење 40mm
Максимална длабочина на дупчење 55mm
Висина на работна маса 860mm
Макс. дебелина на панел 50mm
Макс. димензии на панел 700x3000mm
Моќност 1.5kw-RPM 2800
Вкупни димензии 1150x1130x1290mm

2180x1130x1290mm

Нето тежина 370kg
Бруто тежина 410kg
Димензии на пакување 1070x1220x1120mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ