МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ - BS29 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ – BS29

ШИФРА: BS29 Категорија:

Модел BS29
Број на бургии 29
Вретена: лево и десно 14 лево - 15 десно
Максимален дијаметар на дупчење 40mm
Максимална длабочина на дупчење 65mm
Максимална висина на дупчење 55mm
Висина на работна маса 860mm
Макс. дебелина на панел 60mm (130mm опционално)
Макс. димензии на панел 1156x3000mm
Моќност 1.5kw-RPM 2800
Вкупни димензии 1480x950x1300mm
Нето тежина 290kg
Бруто тежина 344kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ