МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ - BS23 - Radek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ – BS23

ШИФРА: BS23 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел BS23
Број на бургии 23
Вретена: лево и десно 11 лево – 12 десно
Максимален дијаметар на дупчење 40mm
Максимална длабочина на дупчење 65mm
Максимална висина на дупчење 55mm
Висина на работна маса 860mm
Макс. дебелина на панел 60mm (130mm опционално)
Макс. димензии на панел 900x3000mm
Моќност 1.5kw-RPM 2800
Вкупни димензии 1285x872x1300mm
Нето тежина 265kg
Бруто тежина 295kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ