МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ - BS323 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ – BS323

ШИФРА: BS323 Категорија:

Опис

Опис

Модел BS323
Број на бургии 23
Вретена: лево и десно 11 лево – 12 десно
Максимален дијаметар на дупчење 32mm
Максимална вертикална длабочина на дупчење 50mm
Максимална хоризонтална висина на дупчење 65mm
Висина на работна маса 900mm
Макс. дебелина на панел 60mm
Макс. димензии на панел 870x3000x60mm
Моќност 1.5kw-RPM 2800
Вкупни димензии 1790x1000x1350mm
Нето тежина 750kg
Бруто тежина 850kg
Димензии на пакување 1900x1150x1500mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ