МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ (МОРТИСЕР) – RK3840 - Radek

МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ (МОРТИСЕР) – RK3840

ШИФРА: RK3840 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK3840
Капацитет на длето 6-26mm(1/4″-1″)
Максимална длабочина на дупчење 76mm(3″)
Капацитет на глава на сврделот 3-16mm
Длето на маса ( макс ) 210mm
Надвисина 1700mm
Јачина на мотор 750w(1100w)
Брзина на вретено 1400(2800)rpm
Димензии на пакување/ Тежина Основа: 560x480x820mm   101/80kg

Дел на столб: 500x400x630mm     18/16kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ