МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - HM1320 - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – HM1320

ШИФРА: HM1320 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1320
Висина на маса 800mm
Максимална должина на сечење на 90° 1320mm
Максимална дебелина на плочата 1,25mm
Тежина 460kg/480kg
Димензии (LWH) 1.650x760x1.150mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ