МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - HM1050PRO - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – HM1050PRO

ШИФРА: HM1050PRO Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1050PRO
Максимална дебелина на плочата 1.25mm
Максимална ширина на плочата 1050mm
Тежина 160kg/220kg
Димензии (LWH) 1.350x500x540mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ