МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - HM1000P - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – HM1000P

ШИФРА: HM1000P Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1000P
Вкупни димензии 1260x540mm
Големина на маса 1200x500mm
Максимална должина на сечење на 90° 1000mm
Максимална дебелина на плочата 1mm
Тежина 240kg/295kg
Димензии (LWH) 1.480x960x660mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ