МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ- RK11B-8×2000 - Radek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ- RK11B-8×2000

ШИФРА: RK11B-8×2000 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK11B-8×2000
Максимална дебелина на плочата 8 mm
Максимална ширина на плочата 2000 mm
Граница на јачина на сечење ≤450 N/mm²
Агол на сечење 2°25′
Максималното растојание 500 mm
Број на патувања 50 rpm
Моќност на главен мотор 11 kw
Димензии 3100×1650×1620 mm
Тежина 4200 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ