МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK11B-6×2000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK11B-6×2000

ШИФРА: RK11B-6×2000 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK11B-6×2000
Максимална дебелина на плочата 6 mm
Максимална ширина на плочата 2000 mm
Граница на јачина на сечење ≤450N/mm²
Агол на сечење
Максималното растојание 500 mm
Број на патувања 50 rpm
Моќност на главен мотор 7.5 kw
Димензии 3100×1650×1620 mm
Тежина 3800 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ