МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK11B-6×1500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK11B-6×1500

ШИФРА: RK11B-6×1500 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK11B-6×1500
Максимална дебелина на плочата 6 mm
Максимална ширина на плочата 1500 mm
Граница на јачина на сечење ≤450 N/mm²
Агол на сечење 2°50′
Максималното растојание 500 mm
Број на патувања 45 rpm
Моќност на главен мотор 7.5 kw
Димензии 2550×1570×
Тежина 1400 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ