МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK11B-10x1500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK11B-10×1500

ШИФРА: RK11B-10x1500 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK11B-10×1500
Максимална дебелина на плочата 10 mm
Максимална ширина на плочата 1500 mm
Граница на јачина на сечење ≤450 N/mm²
Агол на сечење
Максималното растојание 500 mm
Број на патувања 50 rpm
Моќност на главен мотор 15 kw
Димензии 2670×1650

×1620 mm

Тежина 4000 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ