МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK11-4X2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK11-4X2500

ШИФРА: RK11-4X2500 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK11-4X2500
Максимална дебелина на плочата 4 mm
Максимална ширина на плочата 2500 mm
Граница на јачина на сечење ≤450Mpa
Агол на сечење 2°15′
Максималното растојание 500mm
Број на патувања
Моќност на главен мотор 5.5 kw
Димензии 3550x1500x1400mm
Тежина 3.100 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ