ЛИФТ МАШИНА - RK5-16-1 - Radek

ЛИФТ МАШИНА – RK5-16-1

ШИФРА: RK5-16-1 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK5-16-1
Капацитет на оптоварување 500kg
Висина на кревање 16m
Работна должина 18m
Димензии 3067*1810*2080mm
Големина на табла 2812*1600mm
Безбедносна ограда 1000mm висока (отстранливa)
Брзина на кревање 3-4m/min

Фиксна брзина на растење; прилагодлива брзина на паѓање

Напојување 380V

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ