ЛИФТ МАШИНА - RK5-11 - Radek

ЛИФТ МАШИНА – RK5-11

ШИФРА: RK5-11 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Mодел RK5-11
Капацитет на оптоварување 500kg
Висина на кревање 11m
Работна висина 13m
Големина на табла 2100*1230mm
Безбедносна ограда 1000mm high (отстранлива)
Брзина на кревање 3-4m/min Фиксна брзина на растење; прилагодлива брзина на паѓање
Напон 2.2kw

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ