ЛИФТ МАШИНА - RK3-18 - Radek

ЛИФТ МАШИНА – RK3-18

ШИФРА: RK3-18 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK 3-18
Капацитет на оптоварување 300kg
Висина на кревање 18m
Работна должина 20m
Димензии 3321*1810*2080mm
Големина на табла 3070*1600mm
Безбедносна ограда 1000mm висока (отстранлива)
Брзина на кревање 3-4m/min

Фиксна брзина на растење; прилагодлива брзина на паѓање

Напојување 380V/4KW

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ