ЛЕД ЛАСЕР - RK-LD100-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЛЕД ЛАСЕР – RK-LD100-ECO

46,863.00 ден

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-LD100-ECO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-LD100-ECO
Материјал на рамка Алуминиумски профил
Брзина на гравирање 0-20000mm/min
Моќност 80W
Работна површина 1000*1000mm
Влез/ излез на енергија 110-240V/12V 5A
Контролен панел MCU 32bit
Оптичка моќност 10W
Степ мотор NEMA 17 – 0.25N/m
Софтвер Laser GRBL

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ