ДИОДЕН ЛАСЕР - DIY KIT 5W - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ДИОДЕН ЛАСЕР – DIY KIT 5W

20,848.00 ден

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: DIY KIT 10W&5W Категорија:

Опис

Опис

Модел DIY KIT 5W
Оптичка моќност 5W
Машинска моќност 72W
Напојување 24V 3/6A
Брзина на гравирање 1-200mm/s
Животен век на главата на ласерот >8000 часа
Работна површина 400x400mm
Компресор за воздух х
Димензии 642x602x146mm
Софтвер AlgolaserAPP / LaserGRBL / Lightburn

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ