ДИОДЕН ЛАСЕР - Alpha 22W - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ДИОДЕН ЛАСЕР – Alpha 22W

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: Alpha 22W Категорија:

Опис

Опис

Модел Alpha 22W
Оптичка моќност 22W
Машинска моќност 144W
Напојување 24V / 6A
Брзина на гравирање 1-500mm/s
Брзина на движење 1-500mm/s
Животен век на главата на ласерот >8000 часа
Работна површина 400x400mm
Компресор за воздух Вклучен
Димензии 585x674x200mm
Софтвер AlgolaserAPP / LaserGRBL / Lightburn

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ