КРУЖНА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK717 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КРУЖНА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK717

ШИФРА: RK717 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK717
Моќност 6KW
Воздушен притисок 0.6-0.8Mpa
Волумен на резервоарот за гас 2L
Вакум φ150/40-45m/s
Температура на лонец со лепак 110°-220°
Екран на допир IT7000 (индустриски)
PLC HIU-XP
Конвертер на фреквенција MD2002.2KW
Сензор за поместување на ласерот 1030
Серво мотор за поврзување рабови 220V 400W
Мотор за сечење и аголно сечење 220V 60W
Ширина на раб 14-70mm
Мотор со голема брзина 3ph 220V, 24000r/min
Дебелина на сечење панел <12mm(Еднострано сечење)
12-70mm(сечење нагоре и надолу)
Брзина 0-37cm/s
Минимален радиус на внатрешен лак 20mm
Димензии на пакување 1550 x 1400 x 1350

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ