КОПИР ФРЕЗА - RK7212 - Radek

КОПИР ФРЕЗА – RK7212

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK7212 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK7212
Опсег на дијаметар на сечење Φ110-1200mm
Макс. правоаголно сечење 2:1
Макс. работна дебелина 130mm
Големина на табла Φ700mm
Дијаметар на вретено Φ30mm
Дијаметар на водечки ролер Φ100mm
Брзина на вретено 9000r/min
Брзина на табла 1.5-6r/min
Моќност на вретено 5.5kw
Моќност на движечка табла 1.5kw
Работен воздушен притисок 0.6-0.8Mpa
Дијаметар на дупка за прашина Φ100mmx4pcs
Димензии 1560x1400x2120mm
Тежина 930kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ