КОМБИНИРАНА МАШИНА ДИХТ + АБРИХТЕР - RK-31-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА ДИХТ + АБРИХТЕР – RK-31-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK-31-PRO
Максимална ширина на обработка 310mm
Максимална дебелина на обработка 4mm
Минимална должина на обработка 130mm
Дебелина на обработка (дихт) 5-220mm
Брзина на обработка 7m/min
Дијаметар на осовина 70mm
Број на сечила 3 парчиња
Број на вртежи 6000r/min
Димензии на фирунгот 700x125mm
Наклон на фирунг 90°-45°
Моќност 2.2kW
Тежина 268kg
Димензии 1400x770x1000mm
Димензии (спакувана) 1460x620x1020mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ