КОМБИНИРАНА МАШИНА - HM415 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – HM415

ШИФРА: HM415 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел HM415
Максимална дебелина на сечење 4mm
Ограда за рамнење 1365 x 155mm
Навалување на ограда 90°-45°
Големина на маса за рамнење 1800 x 430mm
Висина на маса 890mm
Моќност 4000w
Брзина на обработка 7m/min
Волти 400V
Големина на маса 750 x 408mm
Висина на маса 890mm
Вкупни димензии 1860 x 735 x 1085mm
Длабочина на сечење 5mm
Висина на рамнење 230mm
Дијаметар на вретено 95mm
Брзина на вретено 4200min-1
Број на сечила 3
Нето тежина 350kg
Бруто тежина 426kg
Димензии  (LWH) 1.865x740x1.085mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ