КОМБИНИРАНА МАШИНА - RK410 - Radek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – RK410

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK410 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Максимална ширина на рамнење 400mm
Максимална попречна ширина 2800mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата 880mm
Дијаметар на нож Φ305mm
Прилагодување на аголот на ножот 0°~45°
Висина на сечење 90mm
Висина на сечење со пила под 45° 45mm
Висина на рамнење 6-240mm
Дијаметар на фреза Φ30mm
Број на вртежи на фреза 1750,3500,6700 rpm
Отпрашувач за вшмукување 120mm/100mm
Максимална дијаметар на дупчење 16mm
Јачина на мотор на рамнење 3kW 400V , 50 Hz
Јачина на мотор на пила/фреза 2.2kW / 3kW
Тежина 780/850kg
Димензии 2150x1560x1050mm
2700x350x220mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ