КОМБИНИРАНА МАШИНА - RK310G - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – RK310G

ШИФРА: RK310G Категорија: Ознака:

Максимална ширина на рамнење 300mm
Максимална попречна ширина 1250mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата за рипување 880mm
Дијаметар на нож Φ305mm
Прилагодување на аголот на ножот 0°~45°
Висина на сечење 90mm
Висина на сечење со пила од  45° 65mm
Опсег на рамнење 6-240mm
Дијаметар на фреза Φ30mm
Број на вртежи на фреза 1750,3500,6700 rpm
Саугер за вшмукување прашина 120mm/100mm
Корисна должина на фрезата 85mm
Макс. дијаметар на дупчење 16mm
Јачина на трите мотори 2.2kw
Тежина 475/555kg
Димензии 1550x1360x1050mm
1720x350x240mm

КОМБИНИРАНА МАШИНА – RK310G

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK310G Категорија: Ознака:

Максимална ширина на рамнење 300mm
Максимална попречна ширина 1250mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата за рипување 880mm
Дијаметар на нож Φ305mm
Прилагодување на аголот на ножот 0°~45°
Висина на сечење 90mm
Висина на сечење со пила од  45° 65mm
Опсег на рамнење 6-240mm
Дијаметар на фреза Φ30mm
Број на вртежи на фреза 1750,3500,6700 rpm
Саугер за вшмукување прашина 120mm/100mm
Корисна должина на фрезата 85mm
Макс. дијаметар на дупчење 16mm
Јачина на трите мотори 2.2kw
Тежина 475/555kg
Димензии 1550x1360x1050mm
1720x350x240mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ