КОМБИНИРАНА МАШИНА (5 ОПЕРАЦИИ) - RK-300SC-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
Купи!

КОМБИНИРАНА МАШИНА (5 ОПЕРАЦИИ) – RK-300SC-PREMIUM

362,112.00 ден

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: RK-300SC-PREMIUM Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-300SC-PREMIUM
Моќност на моторите 2.2kW (опционално 3kW)
Максимална ширина на рамнење 300x1500mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и фирунгот 500mm
Дијаметар на главна пила 250x30mm
Висина на сечење на 45°/90° 50/80mm
Дијаметар на фреза 30/35/50mm
Број на вртежи на фреза 2000/3100/4400/7000rpm
Работна површина за сечење 220x1000mm
Работна површина за дупчење 250x500mm
Димензии 1250x315mm
Тежина 560kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ