КОМБИНИРАНА МАШИНА - RK260 - Radek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – RK260

ШИФРА: RK260 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Максимална ширина на стругање 250mm
Максимална попречна ширина 300mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата за рипување 400mm
Дијаметар на нож Φ250mm
Висина на сечење 70mm
Опсег на рамнење 6-120mm
Дијаметар на фреза Φ20mm
Број на вртежи на фреза 4000  rpm
Максимална дијаметар на дупчење 12mm
Јачина на мотор 1.5kW 220V
Тежина 210/240kg
Димензии на пакување 1130x800x700mm

 

 

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ