КОМБИНИРАНА МАШИНА - RK260 G1 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – RK260 G1

  • Бесплатна испорака и монтажа.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Можност за плаќање на рати.
ШИФРА: RK260 G1 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK260 G1
Максимална ширина на рамнење 250mm
Максимална попречна ширина 300mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата за рипување 420mm
Дијаметар на нож  Φ250mm
Висина на сечење 70mm
Опсег на рамнење 6-120mm
Дијаметар на фреза Φ20/30mm
Број на вртежи на фреза 8100  rpm
Максимален дијаметар на дупчење 12mm
Јачина на мотор 2.2kW 220V
Тежина 210/255kg
Димензии на пакување 1130x800x700mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ