КОМБИНИРАНА МАШИНА (5 ОПЕРАЦИИ) - RK-300SC-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА (5 ОПЕРАЦИИ) – RK-300SC-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-300SC-PREMIUM Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-300SC-PREMIUM
Моќност на моторите 2.2kW (опционално 3kW)
Максимална ширина на обработка 300mm
Дебелина на обработка (дихт) 4-220mm
Дијаметар на главна пила 250mm
Висина на сечење на 45°/90° 50/80mm
Дијаметар на фреза 30/35/50mm
Број на вртежи на фреза 2000/3100/4400/7000rpm
Димензии на лизгачка маса 220x1000mm
Максимален дијаметар на бушење 16mm
Димензии 1250x315mm
Тежина 560kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ