КОМБИНИРАНА МАШИНА - HM5260L-4 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – HM5260L-4

ШИФРА: HM5260L-4 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел HM5260L-4
Максимална дебелина на сечење 5mm
Ограда за рамнење 715x130mm
Наклон на ограда 90-45°
Големина на маса за рамнење 320x1500mm
Моќност на мотор s6 3100 / 2100 / 2100w
Моќност на мотор s1 2200 / 1500 / 1500w
Брзина на обработка 8
Волти 400V
Вкупни димензии 2250/2900/860mm
Димензии на маса 980x470mm
Висина на маса 840mm
Лизгачка маса 250x400mm
Макс. Сечење на висина 90° 78mm
Макс. Сечење на висина 45° 60mm
Ширина на сечење помеѓу сечилото и оградата 510mm
Висина на рамнење 5-195mm
Дијаметар на вретено 75mm
Брзина на вретено 4500min-1
Број на сечила 3
Дијаметар на вретено за мелење 30mm
Брзина на вретено за мелење 6500 min-1
Макс. Висина на затегање 80mm
Сечило 254mm
Брзина на сечило 4750min-1
Нето тежина 375kg
Бруто тежина 390kg
Димензии (LWH) 1.300×1.170x970mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ