КОМБИНИРАНА МАШИНА - HM305PRO - Radek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – HM305PRO

ШИФРА: HM305PRO Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM305PRO
Максимална дебелина на сечење 3mm
Ограда за рамнење 1000x160mm
Навалување на ограда 90° -45°
Големина на маса за рамнење 1512x400mm
Висина на маса за рамнење 900mm
Моќност 2200w
Брзина на обработка 5.5
Волти 400V
Големина на маса 585x300mm
Длабочина на сечење 3mm
Дијаметар на вретено 74mm
Брзина на вретено 4000min-1
Број на сечила 4
Бруто тежина 258kg
Нето тежина 292kg
Димензии  (LWH) 1.650x650x1.150mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ