КОМБИНИРАНА МАШИНА - HM260ECO - Radek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – HM260ECO

ШИФРА: HM260ECO Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM260ECO
Максимална дебелина на сечење 3mm
Ограда за рамнење 700x130mm
Навалување на ограда 90-45°
Големина на маса за рамнење 1085x256mm
Моќност 2100w/1500w
Брзина на обработка 5.5
Волти 400V
Вкупни димензии 1084x472x1050mm
Висина на маса 850mm
Големина на маса 245x590mm
Длабочина на сечење 2mm
Дијаметар на вретено 75mm
Брзина на вретено 4000min-1
Број на сечила 3
Бруто тежина 165kg
Нето тежина 140kg
Димензии  (LWH) 1.150x490x750mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ