КОМБИНИРАНА МАШИНА - HM260ABS - Radek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – HM260ABS

ШИФРА: HM260ABS Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM260ABS
Максимална дебелина на сечење 3mm
Ограда за рамнење 643 x 126mm
Навалување на ограда 90° -45°
Големина на маса за рамнење 1050 x 260mm
Висина на маса за рамнење 925mm
Моќност 1800w
Брзина на обработка 8
Волти 400V
Макс. дебелина на раб. парче 160mm
Вкупни димензии 1160 x 950 x 1100mm
Големина на маса 480 x 254mm
Длабочина на сечење 2mm
Дијаметар на вретено 55mm
Брзина на вретено 6700min-1
Број на сечила 2
Бруто тежина 88kg
Нето тежина 95kg
Димензии  (LWH) 1.160x590x600mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ