КОМБИНИРАНА МАШИНА - HM5320VFP2000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА – HM5320VFP2000

ШИФРА: HM5320VFP2000 Категорија:

Опис

Опис

 

 

Модел HM5320VFP2000
Максимална дебелина на сечење 5mm
Ограда за рамнење 1100x150mm
Наклон на ограда 90-45°
Големина на маса за рамнење 320x1500mm
Моќност на мотор s6 5600/7700/5400/5600
Моќност на мотор s1 4000/5500/4000/4000
Брзина на обработка 8
Волти 400V
Вкупни димензии 2250/2900/860mm
Димензии на маса 2000×290 / 1250×450 / 250x400mm
Продолжена маса 1250×450 / 400x450mm
Лизгачка маса 2300x350mm
Макс. Сечење на висина 90° 103mm
Макс. Сечење на висина 45° 72mm
Мин. дебелина на раб. парче 4mm
Макс. Дебелина на раб. парче 230mm
Димензии на маса (рамнење) 600x316mm
Длабочина на сечење 3mm
Дијаметар на вретено 100mm
Брзина на вретено 4500min-1
Број на сечила 4
Дијаметар на вретено за мелење 30mm
Брзина на вретено за мелење 3000/4000/5000/6000/8000/10000 min-1
Наклон на вретено за мелење 0-45°
Сечило 315mm
Предрезач Ø120
Брзина на сечило 4000min-1
Брзина на предрезач 8000min-1
Моќност на мотор на предрезач 750/1100w
Макс. Ширина на дупчење 255mm
Макс. Длабочина на дупчење 200mm
Нето тежина 1.092kg
Бруто тежина 1.466kg
Димензии (LWH) 2.300×2.005×1.150mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ