КОМБИНИРАНА МАШИНА ДИХТ + АБРИХТЕР - RK-410P-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА ДИХТ + АБРИХТЕР – RK-410P-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-410P-PREMIUM Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-410P-PREMIUM
Макс. Работна ширина 410mm
Maкс. работна длабочина 5mm
Минимална работна должина 180mm
Маса на абрихт 2195x574mm
Маса на дихт 775x410mm
Опсег на рамнење по дебелина 6-240mm
Брзина на обработка 7m или 14m/min
Диајметар на 95mm
Големина на нож 410x30x3mm
Број на ножеви 4
Брзина на ротација на вретено 5200rpm
Големина на ограда 1200x160mm
Навалување на ограда 90°-45°
Отвор за отпрашувач Φ120mm
Време на запирање на вретено ≤10sec
Мотор 4kW
Тежина 574/680kg
Димензии 2192x809x1087mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ