КАЛИБРАТОР - RК-RP630 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КАЛИБРАТОР – RК-RP630

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RК-RP630 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RК-RP630
Максимална работна ширина 630mm
Најкратка должина на обработка 500mm
Дебелина на обработка 3-110mm
Брзина на транспортер 6-30/min
Вкупна моќност 20.37kw
Моќност на прв мотор 11kw
Моќност на втор мотор 7.5kw
Јачина на мотор на транспортер 1.5kw
Јачина на мотор за подигнување 0.37kw
Дијаметар на прв ролер 190mm
Дијаметар на втор ролер 190mm
Големина на брусна лента 650x1920mm
Работен притисок 0.6Mpa
Отпрашувач (опционално) 8000m³/h
Димензии 1900x1200x2100mm
Тежина 1200kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ