КАЛИБРАТОР - RK-RP1000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КАЛИБРАТОР – RK-RP1000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-RP1000 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK-RP1000
Макс. работна ширина 1000mm
Најкратката должина на обработка 500mm
Дебелина на обработка 3-110mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Вкупна моќност 35.37kw
Моќност на прва конструкција 18.5kw
Моќност на втора конструкција 15kw
Мотор на транспортер 1.5kw
Мотор за подигнување 0.37kw
Дијаметар на прв ролер 190mm
Дијаметар на втор ролер 190mm
Големина на брусна лента 1020x2000mm
Работен притисок 0.6Mpa
Отпрашувач (опционално) 8000m³/h
Димензии 1900x1600x2100mm
Тежина 2000kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ