КАЛИБРАТОР - RK-D1300 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КАЛИБРАТОР – RK-D1300

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-D1300 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Moдел RK-D1300
Макс. работна ширина 1300mm
Најкратка должина на обработка 500mm
Макс. дебелина на обработка 160mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Вкупна моќност 63.55kw
Моќност на прва конструкција 18.5kw
Моќност на втора конструкција 22kw
Моќност на трета конструкција 18.5kw
Мотор за транспорт 4kw
Мотор за подигнување 0.55kw
Дијаметар на прв ролер 180mm
Дијаметар на втор ролер 240mm
Дијаметар на трет ролер 240mm
Големина на брусна лента 1330x2200mm
Работен притисок 0.6Mpa
Отпрашувач (опционално) 12500m³/h
Димензии 2800x2700x2200mm
Тежина 4700kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ