КАЛИБРАТОР - RK-D1000 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КАЛИБРАТОР – RK-D1000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-D1000 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK-D1000
Макс. работна ширина 1000mm
Најкратката должина на обработка 500mm
Макс. дебелина на обработка 200mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Моќност 39.57kw
Моќност на прва конструкција 11kw
Моќност на втора конструкција 15kw
Моќност на трета конструкција 11kw
Мотор на транспортер 2.2kw
Мотор за подигнување 0.37kw
Дијаметар на прв ролер 127mm
Дијаметар на втор ролер 190mm
Дијаметар на трет ролер 190mm
Големина на брусна лента 1020x2200mm
Работен притисок 0.6Mpa
Отпрашувач (опционално) 8000m³/h
Димензии 2350x2400x2200mm
Тежина 3000kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ